Waarom een vestigingsadres?

Bij Geuzenstaete Business Center is een strategisch vestigingsadres met een ideale ligging, virtuele kantoordiensten, flexplekken en administratieve bijstand. Ook als ZZP’er of kleine onderneming heeft u de juiste uitstraling in een groot verzorgd pand met alle faciliteiten. U werkt waar u wilt, u bent zichtbaar en u kunt zich volledig ontzorgt richten op uw bedrijfsactiviteiten en dat al voor maar € 28,50 per maand.

Inschrijving Kamer van Koophandel (KVK)

Wanneer u uw onderneming in de Kamer van Koophandel (KvK) wilt inschrijven, kan de eis voor een inschrijfadres obstakels opwerpen. Wanneer u (nog) geen bedrijfsruimte of vestiging in Nederland heeft, schrijft u uw woonadres wellicht liever niet in. Uw privégegevens zijn dan immers voor iedereen makkelijk vindbaar. De beste en snelste manier om uw privéadres af te schermen, is door bij Geuzenstaete een vestigingsadres voor de KvK te huren dat aan alle wettelijke eisen voldoet.

Wat zijn de mogelijkheden voor u als ondernemer ?

Bij Geuzenstaete Business Center kun je je onder elke rechtsvorm voor een vestigingsadres aanmelden. Wilt u een vestigingsadres huren, dan wilt u er zeker van zijn dat deze aan alle vereisten voldoet. Een van de belangrijkste eisen die de Kamer van Koophandel aan een dergelijk adres stelt, is dat uw bedrijfswerkzaamheden op deze locatie kunnen worden uitgevoerd. Wij beschikken over fysieke flexwerkplekken waarvan u middels reservering en op basis van beschikbaarheid gebruik kunt maken. Ook andere facilitaire opties, zoals het huren van een kantoor of spreekkamer, behoren tot de mogelijkheden.

Digitale postdiensten en partnerdiensten

Het vestigingsadres dient eveneens als zakelijk postadres. De post die u als ondernemer op dit adres ontvangt, kan door ons per e-mail (postscan) doorgestuurd. Voor elk adres kan, indien gewenst, een toegewijd team u dagelijks ontzorgen doormiddel van onze partnerdiensten, zoals:

Beheer, doorsturen, scannen van uw post
Zorg voor uw aangetekende zendingen
Telefoonservice voor uw bedrijf

Aanvragen

Kortom, een vestigingsadres biedt vele voordelen voor uw onderneming, schrijf nu direct in. Wilt u meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze website

Direct aanvragen